Konserni

Konserni

Lammi-Perustus kuuluu Lammin Betoni -konserniin, jolla on jo yli puolivuosisataiset perinteet betonituotteiden ja rakentamisen kehittämisessä.
Lammin Betoni Oy on Suomen vanhin ja suurin betonisten rakennuskivien valmistukseen keskittynyt yritys. Kansainvälistyvä konserni tunnetaan monipuolisesta ladottavien betonikivien valikoimasta ja tinkimättömästä laadusta. Vuonna 1956 perustettu perheyritys on innovatiivisuudellaan ja osaamisellaan raivannut tiensä suomalaisen kivirakentamisen huipulle.

Lammin Betoni on kehittänyt jatkuvasti toimintaansa ja tuotteitaan sekä pyrkinyt löytämään uusia tapoja betonin hyödyntämiseksi pientalorakentamisessa. Esimerkkejä tästä ovat Lammin ladottavat lämpökivet ja niiden myötä kivitalojen parhaimmistoa edustava tytäryhtiö Lammi-Kivitalot. Vientitoimintaa konsernilla on Venäjälle, Viroon ja Ruotsiin ja Norjaan.

Lammi-Perustus on konsernin uusin tulokas. Se on vuonna 2006 Vantaalla toimintansa aloittanut yritys, jonka tavoitteena on kehittää rakentajien käyttöön uudenlaisia, tutkittuja, turvallisia ja innovatiivisia perustusratkaisuja. Yrityksen ensimmäinen tuote, TASSU-anturamuotti, on lyömättömien etujensa ansiosta saanut erinomaisen vastaanoton niin ammattilaisten kuin kuluttajienkin keskuudessa.

Vuonna 2016 Lammi-Perustus Oy perusti Puolan tytäryhtiön nimeltä Lammi-Fundament Sp. z o.o. Yritys hoitaa valmisanturamuottien markkinoinnin ja myynnin Puolassa.

Paakonttori_pysty